top of page

21 MEI > 29 MEI 2022

ABOUT US

Logo Brussels Nature Days2.png
Brussels Nature Days

Brussel heeft de reputatie een groene stad te zijn, maar de inwoners kennen niet altijd de schatten die verborgen zijn in hun stad. Sinds 2017 biedt de Brusselse week van de Natuur hen de mogelijkheid om verschillende groene ruimten te ontdekken, begeleid door een lid van een Brusselse vereniging die zich bezighoudt met de verdediging van de natuur.

Dit evenement biedt ook de mogelijkheid om het Namen Nature International Festival van de hoofdstad samen te brengen door de winnende films van de wedstrijden te bekijken bij Flagey, in aanwezigheid van vertegenwoordigers van verenigingen met wie het publiek in staat zal zijn om het thema van de natuur en biodiversiteit in de stad.

logo-cercles-des-naturalistes-de-belgiqu
Les Cercles des Naturalistes de Belgique VZW

De VZW « Les Cercles des Naturalistes de Belgique (CNB) » ontwikkelt eco-burgerschap door verwondering, kennis en begrip van de ecosystemen waarmee we nauw verbonden zijn te bevoorrechten en dit, zowel als individus als menselijke samenlevingen.

De CNB organiseert tal van activiteiten in verband met ontdekking en beheer, opleidingen, ... die voor iedereen toegankelijk zijn in de Frans- en Duitstalige regio's van het land en aan de kust. Een duizendtal leden nemen hieraan deel en engageren zich in meer dan 60 secties om deze beweging van permanente vorming voortdurend te vernieuwen.

Logo Brussels Nature Days2.png
bottom of page